Over ons

FestivalTickets is gespecialiseerd in advies, organisatie en uitvoering van online- en onsitekaartverkoop bij evenementen.

Om kaartverkoop soepel te laten verlopen beschikken wij over ervaren personeel en kaartverkoop apparatuur. Daarnaast werken wij samen met diverse software leveranciers.
Ons maatwerk leent zich voor ieder evenement; of het nu om verhuur, personele inzet of een totaal pakket gaat.

Organisatie

Organisatie

FestivalTickets heeft een flexibel team van ervaren ICT-specialisten, projectmanagers en kaartverkoopcoördinatoren.

FestivalTickets is sinds het ontstaan in 2004 een zelfstandig zusterbedrijf van Filmtechniek B.V onder leiding van Dick Moesker en kenmerkt zich onder meer door de vrije manier van werken. We hebben een hart voor het vak en gaan door als het nodig is.

Hoe werkt het

Hoe werkt het

FestivalTickets ondersteunt u productioneel bij de kaartverkoop van uw evenement. Zo kunt u zich focussen op de rest van uw organisatie.

Door tussentijdse monitoring en rapportage houdt u de voortgang goed in de gaten. Naast administratie verzorgt FestivalTickets de levering en installatie van benodigde apparatuur en werft het personeel voor uw kaartverkoop.

Samenwerking

Samenwerking

FestivalTickets werkt samen met diverse apparatuur- en softwareleveranciers.

Bij FestivalTickets komen hard copy tickets en ticketprinters van TLS Europe.

Onze kaartverkoop draait veel op de software van ActiveTickets. Met hen hebben wij sinds 2007 een ontwikkeltraject doorlopen. Sinds 2015 bestaat er ook een samenwerkingsverband met softwareleverancier Stager. Indien gewenst kan FestivalTickets ook draaien op andere software. Zo hebben wij ook ervaring met SRO4 en in het verleden met anderen.

Op diverse evenementen staan wij in contact met Event Engineers voor het netwerk en ons online betaalplatform wordt verzorgd door Buckaroo.

Advies

Advies

FestivalTickets adviseert in het voortraject op basis van jarenlange ervaring en levert support tijdens uw evenement.

We hebben jarenlang ervaring met kaartverkoop, waardoor we organisaties kunnen wijzen op de werking van specifieke acties. Hierdoor wordt het bestelproces voor de bezoeker overzichtelijker en ontvangt de organisatie de informatie die ze wil hebben.

Ook als u zich nog aan het oriënteren bent, zijn wij bereikbaar voor vragen en advies. Wilt u meer weten over gangbare tarieven, de aanleg van een kassanetwerk of financiële rapportages, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.