Voor klanten

Bent u al klant van FestivalTickets? Hieronder meer informatie die voor u van belang kan zijn.

FestivalTickets ondersteunt onder andere in de technische specificaties van uw netwerk, het opmaken van uw etickets of hard copy tickets. De basis informatie over deze zaken vindt u hieronder. Voor uitgebreidere informatie of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Specificaties Kassanetwerk

Iedere verkooplocatie is anders. Bevindt uw kassa zich in een bestaand en in gebruik genomen gebouw? Of wilt u verkopen op een weiland, vanaf een dijk of op een eiland? Iedere locatie vereist een eigen aanpak en voorbereiding. FestivalTickets ondersteunt u hierin. Wij geven advies, komen langs op locatie en leggen het gehele kaartverkoopnetwerk voor u aan.

Hard copy tickets

Hard copy tickets zijn vaak het laatste stadium voor onze klanten. Maar het biedt een organisatie juist veel mogelijkheden! Uw tickets bereiken het meeste publiek. Denk er daarom eens over na om het te laten bedrukken met uw logo en dat van een sponsor of uw sponsoren. Het is een communicatiemiddel bij uitstek. Heeft u dagelijks een activiteit waar u aandacht aan wilt geven of waar u veel bezoekers wilt aantrekken, vermeldt het op de achterkant van uw tickets.

Festivaltickets kan u helpen met het realiseren van bedrukte tickets. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

E-Tickets

Voor het opmaken van een eticket heeft FestivalTickets een banner en content nodig. Dit kan geheel in uw eigen huisstijl aangeleverd worden in een .jpg bestand met een maximale breedte van 700px.

De banner en de content kunnen vervolgens verschillende hoogtes aannemen. Standaard is de hoogte 250px voor de banner en 450px voor de content. Let erop bij het opmaken van uw eticket dat er ruimte gereserveerd is voor de ticket informatie dat uit het kaartverkoopsysteem gegenereerd wordt.

Vermeld in de content praktische informatie of maak reclame voor bijvoorbeeld arrangementen tijdens uw festival. Het eticket biedt daarbij ook goede mogelijkheden tot een sponsordeal door het logo van een sponsor in uw ontwerp mee te nemen.

Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Leveringsvoorwaarden,  Verkoop- & Privacybeleid en Algemene voorwaarden verhuur pinautomaten, die van toepassing zijn op al onze offertes, leveringen en diensten.