Nieuws


SPRING 10 dagen dansplezier in Utrecht

In Utrecht zorgde het SPRING festival voor tien dagen dansplezier, met mooie en aangrijpende voorstellingen, zowel in het theater als in de publieke ruimte. .

Kun je geen genoeg krijgen van SPRING? In het najaar is er de derde editie van SPRING in Autumn i.s.m. Stadsschouwburg Utrecht. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan, kijk hier naar de voorstellingen die je dan nog kunt zien.

Balie ODR

De kaartverkoop voor de Operadagen 2020 va start

Op vrijdag 3 april is de kick-off van de Operadagen in de Schouwburg. De kaartverkoop voor het festival gaat dan van start.

Behalve een voorproefje van de programmering, konden er ook de eerste kaartjes voor Operadagen 2019 worden gekocht. Er stond een flinke rij enthousiastelingen, maar in een uur hebben onze geweldige kassamedewerkers iedereen kunnen helpen.
Dezelfde avond ging ook de online kaartverkoop open en vooral het bijzondere programma in het oude Dijkzigt ziekenhuis, Vaarwel Dijkzigt, lijkt ons erg interessant.


Kaartverkoop van de Wereldhavendagen succesvol van start

De kaartverkoop voor de 41ste editie van de Wereldhavendagen is vandaag succesvol van start gegaan.

Lees verder

De eerste excursies zijn al uitverkocht en onze medewerkers van de helpdesk staan een ieder enthousiast te woord die wat extra hulp bij het uitzoeken kan gebruiken!
Ook kaarten bestellen? Kijk dan nu op de website om uit te zoeken wat je allemaal kunt doen. Of kom tijdens de Wereldhavendagen zelf langs bij een van onze kassamedewerkers
op locatie!


Kaartverkoop Oerol in volle gang

De verkoop van de inmiddels 37ste editie van het Terschellingse Oerol festival is maandagavond vliegend van start gegaan voor iedereen!

Lees verder

De verkoop van de inmiddels 37ste editie van het Terschellingse Oerol festival is maandagavond vliegend van start gegaan voor iedereen! Achter de schermen wordt nu nog druk
gewerkt om alles op te bouwen op het eiland en om de kaarten op tijd bij de bezoekers te krijgen voor ze afreizen naar het noorden. Voor wie na 8 juni kaarten bestelt, is er trouwens ook geen nood aan de man, je kunt je kaarten gewoon op het eiland afhalen!
Wil je ook gaan, maar weet je nog niet waarheen? Klik dan nu hier om het programma te bekijken en je kaarten te bestellen.

kaartverkoop operadagen

Succesvolle kick-off en start kaartverkoop Operadagen 2018

Donderdag 15 maart was succesvolle Kick-off van alweer de 13e editie van de Operadagen Rotterdam.

Lees verder

Van 18 tot en met 27 mei is Operadagen Rotterdam 2018: hét festival voor opera en muziektheater van nu. In totaal kun je naar >100 voorstellingen in de grote theaters van Rotterdam, en in alle hoeken en gaten van de stad. Klik hier om direct naar het programma en de kaartverkoop te gaan.


Feestelijke start kaartverkoop Circusstad

Van 2 tot en met 6 mei 2018 beleef je in Rotterdam de magie van het nieuwe circus in het hart van Rotterdam.

Lees verder

Van 2 tot en met 6 mei 2018 beleef je in Rotterdam de magie van het nieuwe circus met (inter)nationale namen, nieuwe voorstellingen van eigen bodem en het werk van talloze verse talenten. Vijf dagen lang circustheater in het hart van Rotterdam. En je kaarten kun je vanaf nu hier bestellen!


Music & Tech Hide out tijdens Eurosonic Noorderslag 2018

Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer samen met Stager, Dutchband, Chordify en andere partijen te vinden in de Music & Tech Hideout tijdens Eurosonic Noorderslag.

Lees verder

Na het succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer samen met Stager, Dutchband, Chordify en andere partijen te vinden
in de Music & Tech Hideout tijdens Eurosonic Noorderslag.
Zoek ons dus daar op of maak een afspraak voor een gesprek met goeie koffie en muziek!


FestivalTickets verwelkomt de Terschellinger Filmdagen

De Terschellinger Filmdagen en FestivalTickets slaan de handen ineen. In de zoektocht naar een geschikt verkoopsysteem heeft het filmfestival gekozen voor onze softwarepartner Stager.

Lees verder

We kijken uit naar een goede samenwerking tijdens de 9de editie die plaats vindt van 16 t/m 19 november 2017!

MN010

FestivalTickets en Stager slaan de handen ineen.

Stager en FestivalTickets werkten al samen maar bundelen voor het komende festival seizoen nog meer de krachten en bieden festival organisatoren een alles in een pakket.

Lees verder

Voor online (voor)verkoop en de toegangscontrole van het evenement ter plaatse bieden wij nu pakketten met de benodigde software, hardware en support tijdens het festival.

Of je nu honderd(en) of duizend(en) kaartjes wilt verkopen, voor elk aantal is een pakket beschikbaar en wil je toch meer, dan gaan we gewoon weer op echt maatwerk over.
Wil je meer weten? Kijk dan nu hier voor onze pakketten.


Stager, een nieuwe samenwerking

Met het online gaan van de voorverkoop van Museumnacht010 is de eerste samenwerking met Stager een feit. FestivalTickets en Stager hebben de handen ineen geslagen om de online en onsite kaartverkoop voor festivals en evenementen gezamenlijk uit te voeren.

Lees verder

Stager is software voor event planning, relatiebeheer en ticketsales. En in de ticketsales hebben we elkaar gevonden. Stager brengt een nieuw netwerk en een aantal interessante nieuwe ticketing en toeganscontrole opties. Met hun plannings mogelijkheden vormen ze een gedegen uitbreiding op ons bestaande aanbod, met name in relatie tot het vaak ingewikkelde kassarooster voor ons en productie planning voor de klant.

Met Stager als nieuwe samenwerkingspartner en ActiveTickets als bestaande leverancier weet FestivalTickets nog beter aan te sluiten op uw kaartverkoop wensen.


FestivalTickets opgenomen in Ticketing Special

FestivalTickets is opgenomen in de ticketing special van het vakblad EB Live met verschijningsdatum van 3 oktober. Het doel van dit artikel is FestivalTickets op de kaart zetten bij grote en kleine evenementen. Naast de verschillende software aanbieders is FestivalTickets een goede toevoeging op de inhoud van de special.

Lees verder

Entertainment Business is dé vakuitgave voor de home- en live-entertainmentbranche. De redactie is afgestemd op de informatiebehoefte van retailorganisaties (hoofdkantoren en alle daaraan gelieerde winkelvloeren), festivalorganisatoren, podiauitbaters, evenementenmakers en professionals die dagelijks bezig zijn met de productie, marketing, promotie en distributie van fysiek, digitaal en live-entertainmentproduct.

Daarnaast brengt Entertainment Business jaarlijks de EB Festival Guide uit, het meest complete festivalnaslagwerk voor de professional. Ook hierin wordt FestivalTickets vertegenwoordigd!


We zijn weer BHV gecertificeerd

Veiligheid boven alles! Sinds 2013 zijn alle medewerkers van FestivalTickets BHV gecertificeerd en wordt dit jaarlijks bijgehouden. Zo kunnen wij er mede voor zorgen dat uw festival of evenement soepel verloopt. Onze medewerkers zijn altijd op locatie aanwezig en altijd oproepbaar bij calamiteiten.

Lees verder

Vandaag, 28 juli 2014, hebben wij onze kennis opgefrist en de eerste hulp ter plaatse op elkaar in praktijk gebracht. Dit met goed resultaat!

Heeft u dus geen BHV-er in huis? Bij ons krijg je het er gratis bij.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Powered by MailChimp

Bekijk vorige nieuwsbrieven.