De mogelijkheden

FestivalTickets biedt een rijk scala aan mogelijkheden voor het organiseren van de kaartverkoop van uw evenement.

Van advies en ondersteuning bij online verkoop tot het verzorgen van de gehele kaartverkoop- en toegangscontrole op locatie, inclusief het huren van benodigde apparatuur. Voor welke opties u ook kiest, in alle gevallen is maatwerk mogelijk.

Kaartverkoop

Kaartverkoop

FestivalTickets adviseert u en beheert de software voor een complete inrichting van uw webverkoop. Wij verzorgen uw kaartverkoop op locatie en werken met een team van ervaren coördinatoren dat u de gehele ticketing uit handen kan nemen.

Online

FestivalTickets voert uw programmering in, monitort de financiële afhandeling van de online kaartverkoop en zorgt voor sluitende rapportages en afdrachten. Wij houden u op de hoogte over de voortgang van de webverkopen.

Desgewenst richten we naast de online kassa een telefonische helpdesk in, zodat eventuele vragen en problemen van bezoekers direct opgelost kunnen worden.

Onsite
Een evenement kan vaak niet zonder verkoop op locatie om de laatste kaarten te verkopen. Ook hier kan FestivalTickets u helpen met de installatie en opbouw van de kaartverkoop apparatuur.

Een locatie kan variëren van een overdekte ruimte tot een weiland. De vereisten zijn stroom en een schone, stabiele internetverbinding. Wanneer dit niet mogelijk is, beschikken wij over een mobiele kassa.

Personeel

Zij zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van de kaartverkoop voor, tijdens en na het evenement.

Binnen de taken van de kaartverkoopcoördinatie vallen onder meer:

 • Coördinatie van alle kaartverkoop handelingen
 • Nauw contact onderhouden met de organisatie
 • Invoeren van alle voorstellingsinformatie in het kaartverkoopsysteem
 • Zorg dragen voor online koppeling aan de website
 • Inroosteren van kassamedewerkers
 • Instructie van kassamedewerkers tijdens het evenement
 • Aansturen van de toegangscontrole en scanners
 • Dagelijks financiële afhandeling met afdeling financiën van het evenement
 • Kascontrole

Onze coördinatoren werken, afhankelijk van de grootte van het evenement, samen met subcoördinatoren. Deze ondersteunen de coördinatoren op de vloer en begeleiden de kassamedewerkers tijdens hun dienst.

Extra

Toegangscontrole

Extra

Hardware & WiFi

Hardware & WiFi

FestivalTickets verhuurt een rijk assortiment aan apparatuur speciaal bestemd voor de kaartverkoop en toegangscontrole van evenementen. Hierbij kunt u denken aan PIN-apparaten, boca ticketprinters, laptops, scanners en leggen wij (tijdelijke) WiFi aan.

U kunt bij ons diverse materialen huren. Het aanbod varieert van software voor kaartverkoop, toegangscontrole, narrowcasting en de aanmaak van accreditatiepassen tot netwerkapplicaties en ondersteunende hardware zoals servers, pc's, flatscreens, scanners, ticketprinters en PIN-automaten. 

Voor uw locatieverkoop verzorgen we verder hardcopy tickets, kassalades, kluizen, geldtelmachines en balies. Als uw evenement een helpdesk nodig heeft, dan kunt u onze telefooncentrale en telefoons gebruiken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, inzetbaarheid en specificaties van onze apparatuur.


Prijslijst apparatuur

Partners

Narrow Casting

Narrow Casting

FestivalTickets beschikt over een narrow casting systeem, wat ideaal is om uw programma op locatie visueel weer te geven aan de bezoeker. U kunt hiermee ook uw bezoekers realtime informeren over beschikbaarheid en wijzigingen.

Narrow Casting

 • Het state of the art narrow casting systeem wat FestivalTickets gebruikt is ideaal om uw festivalprogramma op locatie visueel weer te geven aan de bezoeker.
  Meer informatie

Maatwerk

Maatwerk

FestivalTickets levert standaard maatwerk. Ieder evenement is anders en kent andere behoeftes. Wij adviseren u daarom graag en bespreken welke structuur het beste bij u past en wat voor mensen en materiaal u daarbij nodig heeft.

Dat wil niet zeggen dat alleen uniformiteit de sleutel tot succes is. Elk festival of evenement is uniek en heeft specifieke wensen en eisen. Wij bewaken de grote lijnen en zorgen in overleg met u op gedetailleerd niveau voor een gepaste invulling.

Extra

 • Offerte aanvraag

  Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op.