Onze klanten

Rangschik: Op datum / Alfabetisch
IABR

22 april t/m 12 juli 2016

IABR

In het weekend van 23 en 24 april lost de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) het startschot voor IABR–2016–THE NEXT ECONOMY in de voormalige koffie opslag Fenixloods II op Rotterdam Katendrecht.

Om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen verzorgt Festival Tickets  de gehele onsite kaartverkoop inclusief coördinatie, financiële verantwoording en kascontrole. We verzorgen ook apparatuur en verbindingen voor kassa en toegangscontrole.

Internationaal Stiltefestival

13 juni t/m 18 juni 2017

Internationaal Stiltefestival

Het is tijd voor de 4e editie van het Internationaal Stiltefestival! Van 13 tot en met 18 juni 2017 staat Breda in het teken van non-verbaal theater voor een kinderpubliek vanaf 2 jaar. 

Gezelschappen uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Israël, Slovenië en Nederland geven tijdens het festival acte de présence. De voorstellingen worden gepresenteerd in Theater de Stilte, het Chassé Theater, Poppentheater Muzipo, Podium Bloos, Theater de Nieuwe Veste en erfgoedlocaties in de stad.

ZigZagZuid

22 juni t/m 25 juni 2017

ZigZagZuid

Meer info

ZigZagCity neemt je mee op reis. Door Rotterdam, door het Laurenskwartier. Door architectuur. Van de Luchtsingel tot het Blaakse Bos. Het festival kijkt mee met architecten, archeologen, ondernemers en bewoners.

Bezoek voor meer informatie de site van ZigZagCity.

Rol van FestivalTickets
In opdracht van Stichting de Loodsen verzorgt FestivalTickets de online kaartverkoop voor ZigZagCity.

Kaartverkoop
Theater Festival Boulevard

02 augustus t/m 13 augustus 2017

Theater Festival Boulevard

Meer info

FestivalTickets ondersteunt Theaterfestival Boulevard met wifi, hardware en personeel voor een zo soepel mogelijk verloop van de kaartcontrole op de vele locaties die
het festival rijk is.

ToegangscontroleHardware & WiFi
Museumnacht010

03 maart t/m 03 maart 2018

Museumnacht010

Meer info

Met meer dan 65 tentoonstellingen, muziekoptredens, performances, ontmoetingen met kunstenaars en rondleidingen laten zij zien wat Rotterdam aan kunst en cultuur in huis heeft. Meer info en tickets: www.museumnacht010.nl

Rol van FestivalTickets
We leveren en installeren alle kassa's en scanners. Onze subcoördinatoren zorgen voor de afhandeling van de onsite verkopen en een goed verloop van de toegangscontrole.

MaatwerkKaartverkoopHardware & WiFi
Movies that Matter

23 maart t/m 31 maart 2018

Movies that Matter

Meer info

Rol van FestivalTickets
FestivalTickets levert al jaren support aan het Filmhuis Den Haag. Ieder jaar ondersteunen wij Movies That Matter met een extra verkooppunt op locatie.

Hardware & WiFi
Tweetakt

30 maart t/m 10 juni 2018

Tweetakt

Meer info

Theaterfestival Tweetakt en beeldende kunsten festival Kaap worden in 2014 ineengevlochten tot één groot kunstenfestival voor alle leeftijden in Utrecht.

Bezoek voor meer informatie de site van het festival.

Rol van FestivalTickets
FestivalTickets verhuurt hardware ten behoeve van de kaartverkoop van Tweetakt.

Hardware & WiFi
Oranjebitter

27 april t/m 27 april 2018

Oranjebitter

Meer info

Op woensdag 27 april is het weer zo ver! Het grote Oranjebitter avontuur gaat van start. Het thema van dit jaar is A Little Big Adventure. Op een nieuwe locatie valt ontzettend veel te ontdekken. Zorg dus dat je je padvinderspakje klaar hebt liggen en kom feesten in het park onder de Euromast!

FestivalTickets verzorgt alle hardware voor de toeganscontrole.

Hardware & WiFi
Circusstad

02 mei t/m 06 mei 2018

Circusstad

Meer info

Rotterdam Circusstad: Codarts Circus Arts, Rotterdamse Schouwburg, Luxor Theater en Circus Rotjeknor laten samen iedereen de verwondering van het nieuwe circus ervaren. 

Bezoek voor meer informatie de site van het festival.

Rol van FestivalTickets
In opdracht van Stichting de Loodsen organiseren we de gehele kaartverkoop. We leveren hardware, verzorgen online kaartverkoop, toegangscontrole en coördinatie voor het aansturen van de vrijwilligers en de financiële aansluiting.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
SPRING Performing Arts Festival

17 mei t/m 26 mei 2018

SPRING Performing Arts Festival

Meer info

Tien dagen lang dans, theater en meer op dit gevarieerde festival in het centrum van Utrecht. SPRING programmeert vernieuwende voorstellingen van (inter)nationale choreografen en theatermakers.

Bezoek voor meer informatie de site van SPRING.

Rol van FestivalTickets
We installeren apparatuur voor de kaartverkoop en toegangscontrole en we dragen zorg voor de financiële afhandeling van de online verkopen en locatie verkopen. SPRING gebruikt een van onze kaartverkoopcoördinatoren.

KaartverkoopHardware & WiFiMaatwerk
Operadagen Rotterdan

18 mei t/m 27 mei 2018

Operadagen Rotterdan

Meer info

Poetry International

29 mei t/m 03 juni 2018

Poetry International

Meer info

Stichting Poetry International is een literaire organisatie die zich ten doel stelt aandacht te vragen voor goede poëzie uit binnen- en buitenland en de internationale uitwisseling tussen dichters, poëzievertalers, -kenners en –liefhebbers te stimuleren.

De belangrijkste activiteiten van Poetry International zijn het jaarlijkse Poetry International Festival in juni, de Poetry International website, Gedichtendag en de Poëzieweek en de organisatie van de uitreiking van de VSB Poëzieprijs. Momenteel wordt er gewerkt aan het digitaliseren van het papieren archief en de integratie daarvan met het al bestaande digitale archief. Daarnaast is er het project Het gedicht is een bericht in samenwerking met Stadsbeheer Rotterdam/Roteb. Verder houdt de stichting zich bezig met literatuureducatie in het basis- en voortgezet onderwijs door middel van lessuggesties rondom poëzie.

Hardware & WiFi
Rotterdamse Daken Dagen

01 juni t/m 03 juni 2018

Rotterdamse Daken Dagen

Meer info

Hardware & WiFi
Oerol

15 juni t/m 24 juni 2018

Oerol is al ruim 30 jaar het toonaangevende festival op het gebied van theater, straattheater, dans en beeldende kunst met Terschelling als podium.

Bezoek voor meer informatie de site van Oerol.

Rol van FestivalTickets
We organiseren de gehele kaartverkoop, waaronder installatie van apparatuur, de telefonische helpdesk en het verzenden van alle online aankopen. Onze coördinatoren verzorgen de financiële afhandeling van alle online- en onsiteverkopen.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Duizel in het Park

03 augustus t/m 05 augustus 2018

Duizel in het Park

Meer info

Duizel in het Park is een sprankelend en eigenzinnig 3-daags festival in het Rotterdamse Vroesenpark, stadspark en achtertuin van duizenden Rotterdammers. Het culturele zomerfestival vindt sinds 2009 jaarlijks plaats en trekt inmiddels zo’n 10.000 bezoekers uit Rotterdam en ver daarbuiten.

Iedereen is welkom op Duizel in het Park. Van goede buur tot verre vriend. Van jong tot oud. Op het festival draait het om verbeelding, maar ook om ontmoeting en verbinding.

KaartverkoopToegangscontroleHardware & WiFiFinanciële rapportage
Zomerterras

10 augustus t/m 26 augustus 2018

Zomerterras

Meer info

FestivalTickets werkt hier samen met Stager en biedt het Zomerterras op de enige betaalde avond ondersteuning tijdens de toegangscontrole door middel van het leveren van hardware en personeel. 

Toegangscontrole
Zeeland Nazomer Festival

20 augustus t/m 01 september 2018

Zeeland Nazomer Festival

Meer info

Rol van FestivalTickets

FestivalTickets ondersteunt Theaterproductiehuis Zeelandia, organisator van het Zeeland Nazomer Festival, met de kaartverkoop. Het inrichten van ActiveTickets, de locatiekassa's en geeft advies in de uitvoering hiervan. Verder levert en installeert FestivalTickets de hardware voor de locatie verkoop en toegangscontrole tijdens het festival.

E-TicketingNarrow CastingHardware & WiFiKaartverkoop
Gaudeamus

05 september t/m 09 september 2018

Gaudeamus

Meer info

Gaudeamus presenteert, organiseert, stimuleert en ondersteunt de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers. Al 70 jaar maakt Gaudeamus zich hard voor muziekpioniers wereldwijd, biedt hen een ontwikkelplek en podium en brengt zo de  muziek van morgen bij nieuwsgierige muziekliefhebbers. Gaudeamus is niet meer weg te denken uit het huidige internationale (nieuwe) muziekleven.

Financiële rapportage
Wereldhavendagen

07 september t/m 09 september 2018

Wereldhavendagen

Meer info

Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam worden doorgaans ontoegankelijke locaties opengesteld en krijgen bezoekers informatie over de werking van de haven.

Bezoek voor meer informatie de site van de Wereldhavendagen.

Rol van FestivalTickets
We faciliteren een telefonische helpdesk ter ondersteuning van online verkopen en de apparatuur voor kassa en toegangscontrole. Onze coördinator verzorgt de financiële afhandeling van alle online- en onsiteverkopen.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Nederlands Film Festival

19 september t/m 28 september 2018

Nederlands Film Festival

Meer info

In de laatste week van september staat filmlievend Utrecht geheel in het teken van het Nederlands Film Festival (NFF). Jaarlijks worden hier de Gouden Kalveren uitgereikt.

Bezoek voor meer informatie de site van het NFF.

Rol van FestivalTickets
We organiseren de gehele kaartverkoop inclusief coördinatie, financiële verantwoording en kascontrole. We verzorgen ook apparatuur en verbindingen voor kassa en toegangscontrole.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Festival Circolo

12 oktober t/m 21 oktober 2018

Festival Circolo

Meer info

Festival Circolo is het internationale festival voor Circustheater in Nederland en presenteert om het jaar de internationale ontwikkelingen in het nieuwe circus.

Bezoek voor meer informatie de site van Festival Circolo.

Rol van FestivalTickets
We installeren de kassa's en zorgen voor het netwerk van scanners. Verder maakt Circolo gebruik van de internetkassa en verzorgen we met behulp van een coördinator de financiële afdracht van de online- en locatieverkoop.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Cinekid

20 oktober t/m 28 oktober 2018

Cinekid

Meer info

Het gehele jaar door organiseert Cinekid activiteiten voor kinderen met in oktober als grote klapper het Cinekid Festival in en rond de Amsterdamse Westergasfabriek.

Bezoek voor meer informatie de site van Cinekid.

Rol van FestivalTickets
Ons coördinatieteam is verantwoordelijk voor de kaartverkoop, zowel online als op locatie. We leveren de internetkassa, medewerkers en alle kassa’s, scanners en apparatuur voor het vervaardigen van gepersonaliseerde accreditatiepassen.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Wildlife Film Festival Rotterdam

24 oktober t/m 28 oktober 2018

Wildlife Film Festival Rotterdam

Meer info

Op het Wildlife Film Festival Rotterdam (afgekort WFFR) worden de meest recente natuurdocumentaires van over de hele wereld vertoond. Dat gebeurt niet zonder reden. Midden in een economische crisis is natuur namelijk niet het eerste dat mensen in Nederland bezig houdt. Juist daarom dit initiatief. Het WFFR wilt mensen ervan bewust maken hoe belangrijk natuur is. En die manier is gebruik maken van beelden.

Leiden Internationaal Film Festival

02 november t/m 11 november 2018

Leiden Internationaal Film Festival

Meer info

10 Dagen lang film op diverse locaties in Leiden, dat is het Leiden Internationaal Film Festival. Een relatief jong festival wat enorm hard groeit in omvang en aanbod.

Bezoek voor meer informatie de site van het festival.

Rol van FestivalTickets
We leveren hardware en installeren de kassa 's. Ook verzorgen we de optimalisatie van bestaande wifi netwerken en leggen wij netwerken aan voor de toegangscontrole.

Hardware & WiFiNarrow Casting
Noordelijk Film Festival

05 november t/m 11 november 2018

Noordelijk Film Festival

Meer info

Rol van FestivalTickets
FestivalTickets levert de hardware en het personeel om de kaartverkoop voor het festival uit te voeren.

Voor meer informatie www.noordelijkfilmfestival.nl.

International Documentary Film Festival

14 november t/m 25 november 2018

International Documentary Film Festival

Meer info

International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) is het grootste documentaire festival ter wereld en vindt jaarlijks plaats in november op diverse locaties in Amsterdam.

Bezoek voor meer informatie de site van IDFA.

Rol van FestivalTickets
Voor IDFA stellen we voor de gehele kaartverkoop een coördinatieteam samen wat zorgt voor o.a. financiële verantwoording en kascontrole. Verder installeren we apparatuur en verbindingen voor kassa en toegangscontrole.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Terschellinger Filmdagen

15 november t/m 18 november 2018

Terschellinger Filmdagen

Meer info

Bezoek de website van de Terschellinger Filmdagen voor meer informatie. 

International Film Festival Rotterdam

23 januari t/m 03 februari 2019

International Film Festival Rotterdam

Meer info

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een groot en veelzijdig filmevenement in het centrum van Rotterdam en vindt jaarlijks plaats van eind januari tot en met begin februari.

Bezoek voor meer informatie de site van IFFR.

Rol van FestivalTickets

Op IFFR installeren we alle kassa’s, scanners en narrowcasting op de verschillende locaties, evenals de apparatuur voor het vervaardigen van gepersonaliseerde gasten- pers-, crew- en tijgerpassen.

KaartverkoopNarrow CastingHardware & WiFiMaatwerk
Via Vinex

Doorlopend

Via Vinex

Meer info

KaartverkoopNarrow Casting
Stichting de Loodsen

Doorlopend

Stichting de Loodsen

Meer info

Rol van FestivalTickets

FestivalTickets is de vaste partner voor kaartverkoop van Stichting de Loodsen. Zo organiseren wij onder anderen de online kaartverkoop van ZigZag City, de Pleinbioscoop Rotterdam, de opening van de Luchtsingel en zijn wij verantwoordelijk voor de gehele kaartverkoop van Circusstad.

KaartverkoopHardware & WiFiNarrow Casting
Groninger Forum

Doorlopend

Groninger Forum

Meer info

Rol van FestivalTickets
Groninger Forum huurt hardware via FestivalTickets om piekmomenten op te vangen.

Hardware & WiFi
Theaterproductiehuis Zeelandia

Doorlopend

Theaterproductiehuis Zeelandia

Meer info

Rol van FestivalTickets

FestivalTickets begeleidt en ondersteunt Zeelandia met de kaartverkoop en hosten het online betaalplatform. Zeelandia huurt hardware in wanneer nodig, maar beheert verder zelf de kaartverkoop.

Narrow Casting
Cultuur 19

Doorlopend

Cultuur 19

Meer info

KaartverkoopNarrow Casting
Sonnenborgh

Doorlopend

Sonnenborgh

Meer info

Rol van FestivalTickets

FestivalTickets beheert de kaartverkoopsoftware voor Sonnenborgh en ondersteunen hen waar nodig in de verkoop van hun tickets. Verder handelen wij de financien van de online verkoop af en dragen dit maandelijks over aan Sonnenborgh.

KaartverkoopNarrow Casting